Leidinggevende bediening

Madame Rose Restaurant Katwijk Maak je droom waar!

Wat komt er allemaal kijken bij het aansturen van een team? Hoe begeleidt je de zaak per dag naar het maximaal haalbare? en hoe haal je de beste recensies van onze gasten binnen? De gastbeleving staat op 1, maar om dat bereiken komt er zoveel meer bij kijken. Bestellingen, roosters, samenwerken met de keuken en alles en iedereen in goede banen leiden. Wil jij hierin begeleidt worden en het beste uit jezelf halen? Solliciteer dan nu. Onze leermeesters hebben jarenlange ervaringen in het runnen van een eigen zaak. Is dat jouw doel om ook ooit voor jezelf te beginnen? Laat dan zien wat je in huis hebt en wij helpen jou dat doel te bereiken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Doorzettingsvermogen, flexibel, sociaal, direct, openstaan voor feedback, groot inleveingsvermogen, leergierig en oog voor details.

Wat biedt het bedrijf?

Jouw begeleiden naar het beste te halen uit jezelf, zodat je er klaar voor bent om in de toekomst leiding te geven in een prachtige zaak of misschien wel je eigen zaak te openen!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder