Zelfstandig werkend kok

Ysbrantsz Ysbrantsz is ambitieus en heeft grote dromen

De student wordt opgeleid in de keuken van een splinternieuw hotel/restaurant met een finedining keuken. Zowel voorbereidingen op lunch en diner gebied.Waardoor zowel dag als avonddiensten beschikbaar zijn. Ysbrantsz is 6 dagen per week geopend. De leerling zal werken in een jong en dynamisch team met een chefkok die zelf jarenlang op bib gourmand en sterrenniveau werkzaam is geweest. Er zijn doorgroeimogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vrolijk, enthousiast, doorzetter en teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

Ysbrantsz heeft veel ambities en denkt de hotspot van west Friesland te kunnen worden. Onze dromen zijn groot en wij nemen jou daar graag in mee.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder