Zelfstandig werkend kok

De Kade BBL Leerling gezocht voor de stoerste zaak aan het water in de Haven van Hoorn!

De Kade zoekt een leerling kok per september 2023! Heb jij een passie voor koken, en ben jij op zoek naar een leerplek in een bedrijf waar je alle aspecten van de horeca onder één dak tegenkomt? Dan ben je bij De Kade aan het juiste adres! Heb jij een passie voor koken, wil je hierin groeien en hou jij ervan om gasten in de watten te leggen? Wij zijn op zoek naar een leergierige leerling kok. Deins je niet terug voor een gezonde dosis werkdruk en ben jij een liefhebber van fine dining? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? In ons jonge en creatieve keukenteam hebben we plek voor een enthousiaste leerling kok. Onze gerechten hebben een internationaal en klassiek karakter met een moderne twist. Je mag meedenken in de ontwikkeling van nieuwe gerechten

Naar wie zijn wij op zoek?

Kerntaken: Zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek; Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een optimale gastbeleving; Bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd voor; Volg vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie; Gebruik de keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier; Vul items bij tijdens je shift; Je houdt je aan alle codes voor sanitaire voorzieningen en voedselproductie. Wie ben jij? Jij houdt ontzettend van lekkere gerechten en staat graag in de keuken om deze te creëren. Je bent leergiering, denkt graag mee en bent enthousiast over wat je doet. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag samen in een team. Functie eisen: Jij bent bezig met jouw koksopleiding; Je bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en voedselveiligheid (HACCP); Je hebt een passie voor eten, drinken en gastvrijheid; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Wat biedt het bedrijf?

Wat hebben we jou te bieden? De Kade biedt een dynamische werkomgeving en marktconforme stagevoorwaarden. Binnen het team is er volop ruimte om je talenten te ontplooien en is eigen proactieve inbreng welkom. Vrije dagen in overleg; Vierdaagse werkweek (dagen zijn in overleg). Flexibiliteit is belangrijk; 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; Pensioen volgens horeca CAO; Jaarlijkse teamuitjes en teambuilding activiteiten; Werken in een jong, enthousiast en gemotiveerd team; Een professionele werkomgeving. Makt comfort salaris;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder