Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Gastrobar 38 Genieten begint bij Gastrobar 38

Ambachtelijk koken op een relaxte manier. Zelf vis en vlees bewerken. Patisserie maken. Lunch & diner draaien. High Beer/wine/tea verzorgen. Open keuken dus leuke interactie met gasten. Van broodjes tot hoofdgerechten maken mag allemaal bij Gastrobar 38.

Naar wie zijn wij op zoek?

Netjes, vriendelijk in omgang. Hoeft absoluut geen "Einstein" te zijn. Willen is belangrijker dan kunnen.

Wat biedt het bedrijf?

Relaxte, veilige werkomgeving waar niet alleen de gast maar ook de medewerkers met een lach op hun gezicht willen zijn.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder