Marketing & Communication Specialist

YoungCapital Kom stage lopen bij YoungCapital!

Wij zijn altijd op zoek naar top stagiair(e)s voor onze vestigingen. Help ons te vernieuwen en ondersteun ons in de werkzaamheden door vier tot vijf dagen per week stage te lopen bij YoungCapital. Ben je voor minimaal drie maanden beschikbaar? Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én een echte aanpakker? Maak dan je interesse kenbaar door direct te solliciteren! FUNCTIEOMSCHRIJVING Wij zoeken voor onze vestigingen in heel Nederland altijd enthousiaste en proactieve stagiair(e)s die minimaal drie maanden beschikbaar zijn voor vier à vijf dagen per week. Als stagiair(e) ga je constant op zoek naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Je inventariseert de behoeften en wensen van de klant en zorgt altijd voor een optimaal resultaat. Verder bied je ondersteuning aan recruiters en accountmanagers op verschillende gebieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent iemand die graag onderdeel van het team wilt zijn en jouw bijdrage wil leveren. Ja je haalt een heerlijk kopje koffie voor je collega's, maar... dat doen zij ook voor jou! Je bent energiek, hebt geen belangt en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen. Kansen zie en grijp je, want die vrijheid krijg je bij ons. Samen met jouw team pak je verantwoordelijkheden en het allerbelangrijkste: vieren jullie elk succes!

Wat biedt het bedrijf?

- Werken in het leukste bedrijf van Nederland; - Een stage waar naast hard werken plezier ook een prioriteit heeft; - Een mooie stagevergoeding en gratis lunch; - Je krijgt het hele recruitment proces van dichtbij te zien; - Erg veel verantwoordelijkheden tijdens je stage; - Leuke vrijdagmiddag borrels en heel veel meer evenementen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder