Meewerkend horeca ondernemer

De Smidse Meewerkend horeca ondernemer, met kans op vaste baan en doorgroei mogelijkheden.

Kom stage lopen binnen een jong team! Wij zijn op dit moment bezig met vele veranderingen, denk hierbij aan wijnen, bieren, culinair, organisatorisch. Daarbij zoeken wij enthousiaste mensen die daar van willen leren. Ik heb zelf de middelbare hotelschool doorlopen en wil graag mijn kennis overdragen aan de volgende generatie. Na het afronden van de hotelschool ben ik vrij snel benaderd om restaurant de Smidse over te nemen, ondertussen zijn we alweer 18 jaar succesvol bezig. Wil jij weten hoe ik dat voor elkaar heb gekregen? kom solliciteren bij DE lunch plek van Hilversum.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wees vooral jezelf, de rest kunnen wij je leren. Wij zijn een jong, maar ervaren team en werken al lange tijd met elkaar samen.

Wat biedt het bedrijf?

De smidse is een bedrijf met doorgroei mogelijkheden, kans op vaste baan. Ik ben zelf als student binnen gekomen en ben nu alweer 18 jaar eigenaar bij de Smidse.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder