Manager / ondernemer horeca

Libéma Safari Park & Speelland Beekse Bergen Sta jij bij je vrienden en kennissen bekend om jouw positieve, enthousiaste en energieke karakter? Heb jij een enorme passie voor food en horeca? Dan hebben wij de stage voor jou!

In alle horecagelegenheden van Beekse Bergen bieden wij onze gasten het ultieme dagje uit. Samen met ons gezellige team zorgen wij ervoor dat er jaarlijks 1 miljoen bezoekers begroet worden, waarbij de kwaliteit en liefde bij elk product te proeven is. Als stagiair(e) van de afdeling Horeca geniet jij dagelijks van werken in een unieke omgeving en draag jij eraan bij dat onze gasten volop kunnen genieten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het meewerken in het horecateam van Safaripark en Speelland. Daarnaast voer je indien nodig je stageopdracht uit en help je mee het resultaat van het restaurant of van een andere verkoopunit te verbeteren. Aan de hand van jouw opleiding en ervaring bepalen we samen welke werkzaamheden passend zijn. Hierin mag je zelf aangeven naar welke werkzaamheden je voorkeur uitgaan. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: kassawerkzaamheden, bereiden van verschillende gerechten en/of het verrichten van bar/bedieningswerkzaamheden tijdens evenementen.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent minimaal 16 jaar; -Je volgt een relevante Horeca MBO-opleiding op niveau 3 of 4; -Je bent gastvrij, energiek, pro-actief en leergierig en werkt graag in teamverband; -Je bent flexibel inzetbaar ( weekenden, vakanties, avonduren en feestdagen).

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in een team van zeer enthousiaste en gedreven collega’s die ertoe bijdragen dat zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd binnen Libéma beleven. Bij een succesvolle stage behoort een dienstverband als medewerker tot de mogelijkheden. Libéma biedt tot slot een maandelijkse stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder