Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Seibo

Als allround medewerker werk je bij verschillende projecten onder leiding van jouw begeleider. Je bent dagelijks bezig met het creëren van zeer afwisselende zaken. Het strippen tot het weer afwerken van een woning de ene week, het zetten van wanden de week erop. Zeker is dat je dagelijks bezig bent met de meest uiteenlopende opdrachten waarbij je oog voor detail hebt en flexibel bent. Het gaat hierbij om het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden in zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. Denk hierbij aan het assisteren van het aftimmeren, stellen van deuren en ramen. Maar ook het assisteren bij het zetten van kozijnen, het strippen van een woning en het verbouwen van een toilet of badkamer zijn voor jou geen probleem. Na verloop van tijd zal je meer verantwoordelijkheden krijgen, denk aan het zelf samenstellen van een order voor een opdracht bijvoorbeeld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt 100% inzet en hebt zin in je werkdag; positieve instelling. Je kijkt/ denkt vooruit; wanneer de hamer gepakt wordt, weet jij dat je de spijker moet aangeven. Je denkt mee; meedenken is belangrijk, we horen graag hoe jij iets zou aanpakken. Hier leer je van. Hoog in het vaandel staat bij ons ook de klantvriendelijkheid en een stapje harder zetten wanneer nodig!

Wat biedt het bedrijf?

Doordat wij veel verschillende opdrachten binnenkrijgen en deze ook terugkeren zal je bij ons in je stageperiode een brede basiskennis ontwikkelen in de bouw/onderhoud branche. Deze basiskennis komt in de toekomst goed van pas in de bouwsector. Wij geloven erin dat persoonlijk contact ontzettend belangrijk is, vandaar dat je bij ons een vast aanspreekpunt hebt. Een leermeester waar je de gehele stage periode mee samenwerkt, je alles aan kunt vragen, en zelfs als er bijvoorbeeld privé dingen spelen je altijd je hart kunt luchten. Kort samengevat; wat wij jou bieden is een fijne en veilige werksfeer. Wanneer er hard gewerkt wordt, deadlines gehaald worden en wij tevreden zijn krijg je van ons ook iets terug, en nee dan hebben we het niet alleen over een vrijdagmiddagborrel!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder