Assistent logistiek

Voordelig Inslaan Leuke veelzijdige stage als logistiek assistent bij een webshop in verzorging en huishoudartikelen.

Bij Voordelig Inslaan ben je verantwoordelijk voor verschillende taken om een soepele en efficiënte logistieke operatie te waarborgen. Enkele taken die je kunt leren, zijn: - Orderverwerking: Het verwerken van online bestellingen, en het zorgvuldig samenstellen van bestellingen. - Voorraadbeheer: Het bijhouden van de voorraadniveaus en het uitvoeren van regelmatige inventarisaties. - Verpakking en verzending: Het zorgvuldig en veilig verpakken van producten voor verzending. - Kwaliteitscontrole: Het controleren van producten op beschadigingen voordat ze worden verzonden, om de klanttevredenheid te waarborgen. - Retourverwerking: Het afhandelen van retourzendingen, het controleren en het verwerken ervan. - Magazijnorganisatie: Het organiseren en onderhouden van het magazijn. - Samenwerken: Het samenwerken met andere teamleden, zoals klantenservice en marketing. - Gebruik van logistieke software: Het leren werken met logistieke software.

Naar wie zijn wij op zoek?

Nauwkeurigheid: Een goede aandacht voor detail is essentieel om fouten bij orderverwerking te minimaliseren. Time Management: Het kunnen beheren van tijd om bestellingen tijdig te verwerken en verzenden. Fysieke conditie: Logistiek werk kan fysiek veeleisend zijn, vooral als het gaat om het tillen en verplaatsen van zware dozen. Samenwerking: Goede communicatieve vaardigheden en de bereidheid om samen te werken met andere teamleden. Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om snel problemen te identificeren en op te lossen Klantgerichtheid: Een klantgerichte instelling. Flexibiliteit: Taken variëren en is het belangrijk om flexibel te zijn en bereid om verschillende taken aan te pakken. Initiatief: Het tonen van in het verbeteren van processen en het efficiënter maken van de logistieke operatie is een waardevolle eigenschap.

Wat biedt het bedrijf?

Op de allereerste plaats bieden wij een praktijkopleiding die aansluit op je opleiding. Collega's met goede ontwikkelingen in vaardigheden, inzichten en motivatie bieden wij graag meerjarige of vaste contracten aan. Doorgroeimogelijkheden zijn er altijd maar zijn natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheden binnen het bedrijf en je eigen ontwikkeling.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder