Medewerker hovenier

Center Parcs Het Heijderbos Stagiair(e) Groenvoorziening Center Parcs

Op onze parken staat de natuur centraal en onze gasten kunnen dan ook altijd optimaal van alle groenvoorzieningen genieten tijdens hun verblijf. De natuur moet uiteraard wel worden bijgehouden, daar zorgt onze afdeling Green Services voor. Kun jij ook zo genieten van de natuur? Heb je groene vingers, ben je altijd graag buiten en volg je een gerichte MBO-opleiding? Lees dan snel verder! Werkzaamheden - Onderhoud aan buitenbeplanting, terreinen en civieltechnische voorzieningen; - Ondersteuning aan de vakspecialist bij specialistische werkzaamheden t.a.v. tropische beplanting; - Storingen verhelpen; - Kinderboerderij verzorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een gerichte MBO opleiding. Je hebt oog voor orde en netheid, interesse voor planten en dieren en je weet van aanpakken. Gezien de werkzaamheden en werktijden ben je minimaal 16 jaar. Daarnaast beschik je over eigen vervoer of ben je bereid om op het park te verblijven.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair(e) krijg jij: Een stagevergoeding van bruto €368,33 op basis van 38 uur per week. De mogelijkheid om intern te verblijven gedurende je stageperiode Een gezellig team en veel contact met de mensen op het park Een stabiele en veilige werkplek (volgens de gestelde corona maatregelen) Extra voordelen van werken bij Center Parcs Het Heijderbos Je kan gratis gebruik maken van onze faciliteiten zoals het zwembad, midgetgolf en bowlen. Een goed inwerktraject met een goede begeleiding van onze praktijkbegeleiders Personeelskorting voor verschillende activiteiten op het park 20% korting bij het boeken van een verblijf bij Center Parcs

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

lees verder