Allround medewerker productietechniek

Vofatec Procesinstallaties B.V. Leerbaan Allround lasser bij het leukste bedrijf van Nederland

Lassen is een prachtig vak. Als allround lasser-in-opleiding word je bij Vofatec ingezet voor enkelstuks productiewerk, dus variatie gegarandeerd. Je leert bij Vofatec niet alleen alles over (TIG-) lassen in alle voorkomende posities maar ook over kwaliteit , technische normen, materialen en arbeidsomstandigheden. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken aan een opdracht onder begeleiding van een leermeester. Er zal o.a. aandacht worden besteed aan nauwkeurig werken en de zorg voor kwaliteit binnen je opdracht. Naast het handmatig lassen kan je kennismaken met andere technieken zoals orbitaallassen, het STT-lassen, (doorn)buigen en de inspectietechniek door middel van endoscopie. We willen je ook de andere kant van het werk laten zien door je bijvoorbeeld mee te nemen naar een productielocatie bij één van onze klanten. Voor ons is het belangrijk dat je het naar je zin hebt en dat je je verder ontwikkelt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Allereerst vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent en er zin in hebt. Dit zijn voor ons hele belangrijke eigenschappen. Wij zijn op zoek naar een leergierige student die van aanpakken weet. Iemand die een hart heeft voor techniek en de metaalbewerking. Je moet na een goede inwerkperiode zelfstandig kunnen werken maar daarnaast ook in een team kunnen functioneren. Wij houden van doorzetters die geleerde zaken snel oppakken. Het gewenste niveau is minimaal VMBO. We verwachten dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift. Herken je jezelf in deze omschrijving? Laat van je horen, we willen graag kennis met je maken.

Wat biedt het bedrijf?

Vofatec biedt je een veilige plek waar je je kan ontwikkelen en veel kan leren. Niet alleen van lassen maar ook van andere technieken. In de goed uitgeruste productielocatie in Heusden met veel moderne gereedschappen en vakmensen om je heen kan je zelfstandig werken aan opdrachten. Een geschikte omgeving waar je kennis kan maken met veel nieuwe technieken en waar de enthousiaste vakmensen je altijd zullen helpen indien nodig. De grote variatie aan bewerkingstechnieken en producten zal je een uitdagende stage of leerwerkplek bieden. Heb je er zin in? Meld je aan! We ontvangen je met open armen.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op
  • Voert (complexe) bewerkingen en/of modificaties uit
  • P2-K1-W1 Controleert de werkopdracht en bereidt de werkzaamheden voor
  • P2-K1-W2 Stelt de benodigde machines en gereedschappen in en af
  • P2-K1-W3 Voert (complexe) bewerkingen uit
  • P2-K1-W4 Meet, controleert en/of test producten
  • P2-K1-W5 Rondt werkzaamheden af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder