Manager / ondernemer horeca

't Gerecht Management stage

Ben jij een enthousiaste student met een flinke dosis energie, flexibiliteit en gastvrijheid die dezeunieke kans met beide handen wil aanpakken in dit prachtige etablissement? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? De gebieden waar je jouw opleiding kunt toetsten aan de werkelijkheid zijn F&B management, Marketing & Sales, Rooms Division, en IT. Omdat wij werken met een klein en hecht managementteam krijg je de mogelijkheid om de gehele organisatie te doorgronden en mee te draaien met alle facetten van de bedrijfsvoering. Taken en verantwoordelijkheden • Het operationeel ondersteunen van de F&B als meewerkend floormanager • Het opstellen van offertes voor groepsreserveringen en het voorbereiden en verzorgen van vergaderingen en andere evenementen • Het controleren en analyseren van de huishouding procedures • Het bijhouden en bestuderen van sociale media platformen. • Marketing en sales van zowel het Postkantoor als ’t Gerecht • Revenue management • Websitebeheer

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? Een enthousiaste, pro actieve instelling waarbij de passie voor het vak uitstraalt. Je geeft daar waar nodig sturing en ondersteuning aan het operationele team. Kwaliteit en service, hands-on attitude en pragmatisch denken staan bovenaan gedurende deze stage.

Wat biedt het bedrijf?

• Een uitdagende stageplaats dus waar competenties als leiderschap, organiseren en plannen, verantwoordelijkheid en eigen initiatief zeker aan de orde zullen komen. • Een sleutelrol in een uitdagende, innoverende, bevlogen, eigenwijze en snelgroeiende horecafamilie • Gezellige collegiale werksfeer • Stagevergoeding • Intensieve begeleiding

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder