Manager / ondernemer horeca

Restaurant Bleij Horeca ondernemend manager

Wij zullen de student/werknemer meenemen in de dagelijkse werkzaamheden. Beginnen bij de basis en naar behoefte uitbreiden tot een zelfstandige gastheer/gastvrouw met leidinggevende capaciteiten. De student zal onder andere barwerkzaamheden doen, maar ook 'het wijk' lopen gaan leren. Dit houdt in het bereiden en klaarzetten van verschillende dranken, uitserveren van de dranken, opnemen van de bestelling en invoeren in de kassa, uitserveren van eten, debraceren van de tafel, aannemen van reserveringen, aansturen personeel, planning & voorraadbeheer.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een gezonde dosis humor, flexibiliteit, is een teamplayer en houdt van hard werken met aan het eind van de dag gezellig een drankje drinken met collega's. Qua vaardigheden zou het fijn zijn als de student al de basisvaardigheden van de bediening beheerst. Wij zijn op zoek naar een 2e, 3e of 4e jaars student.

Wat biedt het bedrijf?

Wij beiden een hecht gezellig team, bijbaan mogelijkheden en uitzicht op een vaste baan na opleiding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder