Zelfstandig werkend kok

Walhalla Het Walhalla van de horeca!

Ahoy! Walhalla is opzoek naar aanstormend talent. Ben jij een ruwe bolster die de kneepjes van het vak onder de knie wil krijgen, dan ben je in onze drukke kombuis op het juiste adres. Walhalla is eigenzinnige en innoverende strandtent op het stadsstrand van Harderwijk. Onze keuken heeft een kleine toegewijde bemanning die graag gemotiveerde leerling aan boord zou willen hebben. Ons menu fusion/streetfood en een tikkeltje eigenwijs.

Naar wie zijn wij op zoek?

Walhalla is geen dag hetzelfde, de ene dag staat het vuur aan de schenen en de andere dag dien je zelf een bron van creativiteit te zijn. In de winter is er alle tijd om aan opdrachten, te oefenen en te leren van ons leermeester. In de zomer knal je keihard met ons keukenteam mee met de dagelijkse operatie. We vragen daarom van jou een flexibele mentaliteit en dat je keihard kan doorzetten, maar met een goede dosis gezelligheid.

Wat biedt het bedrijf?

Het team van Walhalla wordt ook wel een familie genoemd. Wie we ook zijn en in welke functie, samen zorgen we ervoor dat ons schip de goede kant op stevent. Bevalt het werken bij Walhalla en zijn wij op dat moment op zoek kunnen we een bak koffie drinken en kijken wat er in de toekomst bij ons mogelijk is. We hebben veel ervaring in huis, van zelfgemaakte patisserie tot wisselende menukaarten met een fusion van allerlei keukens.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder