Zelfstandig werkend kok

DiVino restaurant wijnbar

Wanneer je bij DiVino als leerling aan de slag gaat, kom je terecht in een jong maar ervaren team. Zowel met lunch als diner zijn wij een drukke zaak. In 2020 hebben wij een BIB GOURMAND behaald. Onze prijs kwaliteit in zowel onze gerechten als wijnen is in evenwicht. Je zult als leerling het vak leren en daarnaast ook de juiste begeleiding krijgen van ons ervaren team. We vinden het belangrijk om ook te kijken naar je eigen ontwikkeling en hier mee aan de slag te gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast Eerlijk Enige ervaring in de horeca is gewenst Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Divino is de plek waar bijzondere gerechten geïnspireerd worden door de Italiaanse keuken, eigentijds zijn maar met respect voor de klassiekers. Bij DiVino werk je in een open keuken waardoor je de beleving die onze gasten hebben ook mee maakt. Bij DiVino staat de gast, maar ook ons team centraal. Ons team is onze grootste trots. Zij moet er voor zorgen zorgen dat de gast een onvergetelijke ervaring heeft. Wij zijn een jong, gezellig en hecht team! Wanneer we een service draaien wordt er hard gewerkt, maar wanneer het even kan wordt er ook hard gelachen. Ben jij opzoek naar een uitdagend leerbedrijf? Wij willen jou graag alles leren. Waar je ook de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder