Medewerker natuur, water en recreatie

EuroParcs Spaarnwoude Ben jij iemand met een groen hart en steek je graag de handen uit de mouwen? Kom dan bij ons stage lopen!

Ben jij iemand met een groen hart en houd je van alle jaargetijden? Vind je het niet erg om vieze handen te krijgen of een keer nat te regenen en geniet je ook van de zon? Dan kan je bij ons aan de slag. Tijdens jouw stage kun je na afloop van een klus echt laten zien wat je hebt gedaan. Zo werk je bijvoorbeeld mee bij de aanleg en het onderhoud van tuinen op het park. Maar je zorgt er ook voor dat alles er netjes gesnoeid en gemaaid bij ligt. Je leert tegelen en beplanten en soms rioleringen en afwateringen aanleggen. Veilig werken met verschillend gereedschap en machines is een voorwaarde. Verder heb je niet alleen aandacht voor onze gasten maar ook voor onze samenwerkingspartners. Bij alles wat wij doen op ons park wordt gewerkt met het concept Duurzame Gastvrijheid. Europarcs investeert in energiebesparende technologieën, milieu-ontlastende processen en heeft oog en respect voor de natuurlijke flora en fauna op en rond het park.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bereid lekker je handjes uit de mouwen te steken. Je vindt het leuk om mee te lopen met de verschillende teams die ons vakantiepark te bieden heeft. Je bent bereid veel te leren en toont initiatief.

Wat biedt het bedrijf?

Europarcs Spaarnwoude, onderdeel van EuroParcs Group, biedt jou een veelzijdige stageplaats waar je in korte tijd veel kunt leren. Jouw stage is uitdagend en gevarieerd, geen enkele dag is hetzelfde. We zorgen ervoor dat je tijdens jouw stage professionele begeleiding krijgt van een ervaren collega, waardoor je het beste uit jezelf en jouw stage kunt halen. Na het afronden van jouw stage, hoeft jouw stage-avontuur niet te eindigen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om na jouw stage bij ons te blijven werken. De stagevergoeding bedraagt € 400,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren beheerwerk van bos, natuur, landschap en recreatieterreinen
  • P3-K1-W1 Voert beheerwerkzaamheden uit
  • P3-K1-W2 Onderhoudt gebouwen en/of voorzieningen
  • Zorg dragen voor publiek en/of gasten
  • P3-K2-W1 Voert gastheerschap uit
  • P3-K2-W2 Assisteert bij activiteiten

lees verder