Stichting Turquoise alle mogelijkheden staan open, zelfstandig werken, eigen inbreng bij de gerechten
Volgens het werkplan van de opleiding/leerling zullen de verschillende kwaliteiten geleerd en doorgenomen worden
Naar wie zijn wij op zoek?
een beetje ervaring in een restaurantkeuken, omgang met iedereen die bij ons werkzaam is
Wat biedt het bedrijf?
Mooie opstap naar een baan in de reguliere horeca
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder