Business Administration & Control Specialist

Growsupport Heb jij een future-proof mindset en wil jij ondernemingen verder helpen met groei? Kom stage lopen op een A-locatie in Haarlem aan het station bij Growsupport.

Wij geloven dat een ondernemer vooral moet doen waar hij of zij goed in is. Wij doen dat namelijk ook, waar we goed in zijn. En dat is de ondernemer ondersteunen met een financiële administratie en verslaglegging die 100% in orde is. Ook mooi bij Growsupport is: jij denkt mee over de groei van ons kantoor en hebt daar veel inbreng in. Dus aan de ene kant help je ondernemers, en tegelijk ben je zelf ook een beetje ondernemer. We richten ons op het MKB waarvoor we de administraties zoveel mogelijk geautomatiseerd verwerken, tijdig stuurinformatie verstrekken en inzichtelijke rapportages opstellen. Als Stagiair kom je regelmatig in contact met de klant over de financiële administratie. Verder ondersteun je de ondernemer met vraagstukken over zijn administratie. Jouw dag is helemaal geslaagd als je een klant hebt geholpen met het compleet maken van de boekhouding of als je een afspraak hebt gehad met een klant waarin je de klant hebt voorzien van inzichten waar hij veel aan heeft.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als student ben je vooral leergierig ingesteld en wil je graag leren hoe je de vertaalslag van een financiële administratie naar de daadwerkelijke praktijk maakt. Een getal zien zegt nog niets. Het getal echt willen begrijpen is wat uiteindelijk van meerwaarde is voor de klant en de inzichten die we de klant kunnen geven. Dat doen we op een informele, vlotte manier.

Wat biedt het bedrijf?

Bevalt het goed bij ons? En wil je verder groeien in het vak? Dan is Growsupport de aangewezen plek om dit te doen. Verder leren, parttime of fulltime bij ons blijven werken en cursussen volgen. Daar willen we voor gaan. Ook goed om te benoemen is dat we strength based werken. We maken inzichtelijk wat jouw talenten zijn en zetten juist op die talenten in. Hierdoor kun jij excelleren in waar jij goed in bent. Daarnaast zitten we op een A-locatie aan het station in haarlem, en lunchen we elke dag gezamenlijk in de kantine. De lunch wordt overigens helemaal verzorgd. Ook hebben we regelmatig een gezellig teamuitje waarbij altijd wel wat leuks wordt gedaan.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder