Meewerkend horeca ondernemer

Frenchie Hotel Restaurant Unieke stage plek met een gezellig team!

Ben jij leergierig en enthousiast? Volg jij een BBL-opleiding en ben je opzoek naar een unieke en uitdagende werkplek, waar je veel kan leren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als leerling gastheer/gastvrouw ben je werkzaam in ons restaurant. Frenchie staat voor vakmanschap en kwaliteit. De dag begint in het restaurant met het ontbijt, ’s middags is er plaats voor lunch, en ’s avonds word er zowel gedineerd als geborreld. Je bent uiteindelijk in staat om zelfstandig diensten te draaien en hierdoor veel te leren over de dagelijkse gang van zaken. Neem contact op als je geintresseerd bent in een van onze leerplekken. We helpen je graag op weg en gaan met je aan de slag om zoveel mogelijk te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Herken jij je in onderstaande punten? - Je studeert aan de een horeca opleiding. - Je bent gastgericht en sociaal. - Je kunt zelfstandig werken. - Je werkt accuraat en nauwkeurig. - Je kunt goed omgaan met stress en bent een echte doorzetter.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kunnen wij jou bieden? - Salaris op basis van je leeftijd tussen €1000 en €1600 per maand. - Mogelijkheid tot doorgroeimogelijkheden en aanbieding contract - Korting in ons restaurant

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder