Mediavormgever

The Burger Company B.V. Creatieve Media & Vormgeving Stagiair Gezocht: Laat Jouw Impact Zien bij Top Horecamerken!

Gezocht: Creatieve Media & Vormgeving Stagiair voor The Burger Company, Pollo Picante, Razzle Dazzle & Overzee! Ben jij een innovatieve denker met een passie voor marketing en design? Wij bieden een unieke stageplek waar jij de marketinguitingen voor onze restaurants vormgeeft. Jouw taak: het strategisch ontwerpen van offline en online content, deze publiceren en de impact ervan evalueren. Werk aan echte projecten die onze zichtbaarheid vergroten en draag bij aan ons succes. Je krijgt de vrijheid om thuis te werken, ruimte voor creativiteit en zelfontplooiing binnen een dynamisch en groeiend horecabedrijf. Deze stage is dé kans om praktijkervaring op te doen, je portfolio uit te breiden en een netwerk op te bouwen in de branche. Zet je talent in voor zichtbare resultaten en groei met ons mee. Ben jij de zelfstandige, creatieve geest die we zoeken? Meld je aan en maak deel uit van ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

De ideale kandidaat voor onze Media & Vormgeving stage beschikt over de volgende vaardigheden: 1. Creativiteit & Innovatie: Vermogen om frisse, aantrekkelijke visuele content te creëren voor diverse media. 2. Grafisch Ontwerp: Sterke kennis van designprincipes en ervaring met designsoftware (bijv. Adobe Creative Suite). 3. Marketinginzicht: Begrip van marketingstrategieën en hoe design bijdraagt aan merkbeleving en engagement. 4. Communicatie: Uitstekende communicatievaardigheden voor het effectief overbrengen van ideeën en het samenwerken met het team. 5. Organisatie & Planning: Vermogen om projecten te plannen, deadlines te beheren en prioriteiten te stellen. 6. Analytisch Denken: Vaardigheid om de impact van marketinguitingen te evalueren en op basis van data verbeteringen voor te stellen. 7. Zelfstandigheid: In staat zijn om met minimale begeleiding te werken, vooral tijdens het thuiswerken. 8. Flexibiliteit: Aanpassingsvermogen aan veranderende projecteisen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg je een unieke kans om je te ontwikkelen in een dynamische horecaomgeving. Wij bieden: - Praktijkervaring met echte projecten voor vier toonaangevende restaurants. - Ruimte voor creativiteit en innovatie in je werk. - Flexibiliteit met thuiswerkmogelijkheden, perfect voor zelfstandige werkers. - Directe impact op de groei van onze merken door jouw bijdragen aan onze marketingstrategieën. - Begeleiding en ondersteuning - Uitbreiding van je portfolio en netwerk in de horeca en marketingwereld. Dit is meer dan een stage; het is een springplank voor je carrière in media, vormgeving en marketing.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder