Manager / ondernemer horeca

Restaurant Vive La Vie Fine-dining restaurant zoekt leerling voor de functie gastheer / gastvrouw

Restaurant Vive la Vie is een jong, ambitieus en succesvol bedrijf. We werken in een klein, gezellig team met mensen die passie hebben voor het vak! Door ambachtelijk koken te combineren met goede service, bijpassende dranken en een ongedwongen, gastvrije sfeer willen wij een unieke ervaring creƫren voor iedere gast. Wij zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om bij te dragen aan de gastronomische beleving van onze gasten.Wij zijn op zoek naar iemand met goede communicatievaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Stressbestendigheid en een aanpakkersmentaliteit zijn belangrijke voorwaarden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrijheid en gastgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Dit laat je zien door vriendelijkheid en voorkomendheid richting de gasten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal. Jouw ultieme doel is dat onze gasten blij verrast de deur uit lopen en natuurlijk weer terugkeren naar Vive la Vie. Verder ben je stressbestendig en heb je een aanpakkersmentaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een klein, gezellig team met veelal jonge mensen. Ook hebben we een leuke samenwerking met andere restaurants (JRE) en krijg je bij al deze restaurants 50% korting op het menu. Wanneer de samenwerking goed bevalt, zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder