Manager / ondernemer horeca

Restaurant Bisque Bisque is hét restaurant in Groningen waar je écht leert om hoog op smaak te koken, en daarnaast wat oprechte gastvrijheid betekend. Hier wíl je leren.

De student zal mee werken in de keuken en/of bediening. Leert stap voor stap alles over producten, te proeven, en de manieren van werken. Inzicht creƫren voor eventueel een eigen onderneming in de toekomst. Leren hoe het is om te werken met een hoge kwaliteit producten, en nooit af te wijken van je eigen visie. Discipline leren hoog te houden, altijd gaan voor 200%.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt bij voorkeur over een zeer sterke discipline, en heeft het liefst al ervaring opgedaan in vergelijkbare restaurants. Ziet het werk snel in, en handelt snel.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een klein hecht team, waardoor een ieder heel goed op elkaar ingespeeld kan raken. Hierdoor leer je het waarderen wanneer je samen dagelijks het mooiste resultaat weet te behalen. Daarnaast bieden we team uitjes/etentjes bij hoog aangeschreven restaurants. Alles om het vak op verschillende manieren te laten zien aan de toekomstige vakmensen. Maandelijks een hoog fooi bedrag naast het salaris. En hiernaast ook de mogelijkheid om vast in dienst te komen na afloop van de opleiding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder