Manager / ondernemer horeca

Kattencafé Op z'n Kop Enthousiaste en leergierige student gezocht voor leukste werkplek in Groningen! (Kattencafe)

Bij ons krijg je een hele diverse stage. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het werken in de bediening en de keuken van het kattencafé, en daarnaast ook uit het coördineren van andere dagelijkse werkzaamheden, zoals: - Verzorgen van de katten - Beheren van reserveringen - Leidinggeven aan het team - Nieuwe medewerkers en stagiairs inwerken en opleiden - Organiseren van movienight, vergaderingen personeelsuitjes - Back-office werkzaamheden zoals het doen van bestellingen en kwaliteitscontroles - Webshop werkzaamheden zoals de webshop bijwerken, voorraadbeheer en pakketjes versturen - Marketing werkzaamheden met o.a. social media (facebook, instagram, snapchat) en de website Wie ben jij? - Je bent enthousiast en krijgt energie van hard werken - Je bent leergierig en je staat open voor feedback - Je hebt een sprankelende en verzorgde uitstraling en bent gemotiveerd om gasten een leuke tijd te bezorgen - Je bent sociaal en vind het leuk om samen te werken in een hecht team

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatief sterk. Harde werker. Teamplayer. Toont initiatief en is zelfstartend.

Wat biedt het bedrijf?

Kattencafé Op z’n Kop is een gezellige en informele organisatie waar we met een geweldig en enthousiast team ons keihard inzetten om van Op z’n Kop de leukste werkplek en het leukste café van Groningen te maken! Je bent tijdens je werkdag omringt door katten en leert ondertussen alle kneepjes van het vak. In corona tijden vraagt ons werk om uitdagen en creativiteit, en zodra we weer open mogen zul je zien wat er allemaal komt kijken bij het opnieuw opstarten van een bedrijf. Er is een mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen na je stage.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder