Business Administration & Control Specialist

Belastingadvies Groningen B.V. Wil jij bij het leukste boekhoudkantoor van Groningen werken? Reageer direct!

Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar goede stagiaires, onze voorkeur gaat uit naar niveau 4 eindejaar studenten. Niveau 3 eindejaar studenten zijn echter ook welkom om te solliciteren. Wij bieden jou een allround financieel administratieve stageplek in een snelgroeiende onderneming. Als jij wilt weten hoe het is om bezig te zijn met administraties, boekhoudingen, zzp'ers die starten of bedrijven die al wat langer aan de bal zijn dan is ons kantoor de ideale plek om hier wat van mee te krijgen. Naast het zakelijke gedeelte hebben wij ook veel particulieren, dus je zult ook het nodige meekrijgen van fiscale vraagstukken. Het voordeel is dat wij niet vastgeroest zijn in denkwijzen van grote organisaties, dus er is ruimte om jezelf te zijn. Wij houden van stagiaires die hun mouwen willen opstropen en meedenken in oplossingen. Iemand die zijn/haar toekomst ziet in het vakgebied waar wij elke dag mee werken en die nieuwsgierig is naar het vak

Naar wie zijn wij op zoek?

Studenten dienen nieuwsgierig en leergierig opgesteld zijn. We werken voor veel verschillende ondernemers die allemaal hun eigen uitdagingen in de boekhoudkundige verwerking kennen. Het is aan jou om hier de inzichten te verwerven om altijd de juiste keuzes te maken in dit soort administraties bij het verwerken. Uiteraard word je hier goed in gecontroleerd en begeleid. Onze stagiaires zijn meestal vrij snel op een niveau dat ze zelfstandig kunnen werken. Idealiter ben je een beetje perfectionistisch, heb je een goed oog voor detail en sta je voor een hoge mate van kwaliteit in je ambities. Hiernaast zorgen we dat je alle taken eens kan proberen die je leuk vindt en zorgen we ervoor dat alle taken die je minimaal moet invullen voor jouw stage behandeld worden. We delen graag onze kennis en dragen bij aan jouw succes in de opleiding. We werken in een klein en jong team dat elke dag samen luncht - op kosten van de zaak - het zou dan ook mooi zijn als je sociaal ingesteld bent!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een goede vergoeding aan onze stagiaires die groeit met de inzet en leercurve, je bepaalt op deze manier zelf hoe "succesvol" je bent binnen ons team. We zijn een klein en hecht team met veel onderling contact. Veel vaste functies in het bedrijf zijn ingevuld door voormalige stagiaires, dus je kan op deze manier goed instromen. We bieden in elk geval een veelzijdige werkplek die ingericht is op stagiaires, bij ons krijg je niet elke dag opnieuw exact dezelfde boekingen te zien, we leren jouw inzichten in de werking van grootboekschema, keuzes die gemaakt moeten worden en de werking van de W&V en balans. Na je stage ben jij in staat om voor praktisch elk (MKB) bedrijf als bedrijfsadministrateur aan de slag te gaan. Wil jij verder gaan met je opleiding na het MBO? Of wil je doorgroeien in het vak? Op eigen initiatief is veel mogelijk, wij staan open voor feedback en suggesties. Kom jij met een goed voorstel? Of wil jij een moeilijkere taak proberen? Het kan én mag.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder