Zelfstandig werkend kok

Pandje 4 Zelfstandig talent in de keuken

Je bent mede verantwoordelijk voor het creëren en ontwikkelen van culinaire concepten. Je krijgt hierin veel vrijheid, nieuwe ideeën worden altijd gewaardeerd; Je zorgt samen met het team dat de keuken blijft draaien, je bent daarbij scherp op de kwaliteit en presentatie van de gerechten; Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe gerechten/ nieuwe kaarten. Je werkt nauw samen met de gastheer/gastvrouw. Als zelfstandig werkend kok houd je je bezig met de volgende zaken: Je plant werkzaamheden en maakt mise-en-place Je past recepten aan of ontwikkelt nieuwe gerechten Je bereidt gerechten Je zorgt voor een schone werkruimte, gereedschappen en machines Je bestelt benodigde producten en slaat geleverde producten op Je voert menu-engineering uit Je helpt bij de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten

Naar wie zijn wij op zoek?

Bezorg jij mensen graag een gezellige, plezierige en onbezorgde tijd? Werk je graag met mensen om je heen? Dan past een baan in de horeca helemaal bij jou! Een afwisselende baan, waarbij samenwerking met collega’s erg belangrijk is. De keuken en de bediening moeten hun werkzaamheden goed op elkaar afstemmen om de gasten goed van dienst te kunnen zijn. Als je in de horeca werkt vind je het niet erg om op onregelmatige tijden te werken. Je bent creatief en hebt oog voor detail. Bovendien ben je communicatief vaardig, hygiënisch en heb je een commerciële instelling. Je kunt er prima tegen om onder druk te werken. De wensen van de gast staan voor jou altijd centraal en je kunt goed op deze wensen inspelen. Zowel met je collega’s in de keuken als met de collega’s in het restaurant kun je goed samenwerken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een goede vergoeding voor je werkzaamheden, een heel leuk team om in te werken, een plek waar je veel kan leren en een plek waar we welwillend zijn om je te helpen en ondersteunen met je opleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder