Gespecialiseerd kok

Villa Welgelegen BV Kom leren & werken bij Welgelegen!

Voor versterking van ons keukenteam, samen zorg dragen voor de verzorging van restaurant, feesten, partijen en vergaderingen. Werktijden: Dinsdag tot en met zondag, met uitzondering van feestdagen of partijen. In overleg is bij ons veel mogelijk met betrekking tot werktijden Extra's: Wij willen onze leerlingen de kans te bieden op vakgebieden waar ze goed in zijn of zich zelf extra willen ontwikkelen. Denk hierbij aan het bezoeken van leveranciers, extra wijn- of barista cursus! Wat hebben wij jou te bieden : - Mogelijkheid tot (deels) financieren van je opleiding - Werken in een jong enthousiast en gezellig team - Het meedenken bij het ontwikkelen van nieuwe gerechten en menukaarten - Afwisselend werk

Naar wie zijn wij op zoek?

Graag zien wij leergierige leerlingen die meedenken en interesse in het bedrijf hebben. Je helpt mee met het ontwikkelen van nieuwe menukaarten, verrassingsmenu's, komt met leuke ideeën, bent leergierig en toont aan dat je wilt leren binnen het bedrijf. Je staat als collega open voor je collega's en hun ideeën.

Wat biedt het bedrijf?

Graag gaan wij in gesprek met jou wat er allemaal mogelijk is bij Welgelegen en welke verwachten wij van jouw hebben. In overleg met jouw stellen wij doelen op en de werkzaamheden die wij voor jou hebben.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder