Software developer

DoubleWeb B.V. Pixels, Codes en Jij: Ontdek front-end ontwikkeling tijdens een uitdagende stage!

Wil jij WordPress websites leren maken in hartje Gouda? Dan ben je bij DoubleWeb op het juiste adres. Je zal aan de slag gaan voor onze klanten om de wensen van onze klanten om te zetten in werkende websites. Uiteraard doe je dit niet alleen maar wordt je ondersteund door een team aan specialisten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt geen uitgebreide ervaring of kennis nodig, je gaat vooral heel veel leren. Wel is het fijn als je de volgende zaken kunt afvinken: -WordPress, PHP, HTML, CSS, JavaScript: jij weet waar je het over hebt of wil het heel graag leren; - Goed is voor jou niet goed genoeg. Het zit in jou om altijd te streven naar beter en je bent daarom leergierig en oplossingsgericht; - Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands; - Samenwerken kan je goed. En je vindt het nog leuk ook; - Je vindt het tof om wezenlijk onderdeel uit te maken van je stagebedrijf en zoekt geen ‘stilletjes in een hoekje’-stageplek. Natuurlijk mag je even de kat uit de boom kijken, maar we juichen het juist toe als je actief bijdraagt en je plekje inneemt op de werkvloer. Neem initiatief, vinden we alleen maar tof;

Wat biedt het bedrijf?

- Een maandelijkse stagevergoeding; - Alle vrijheid en begeleiding om je skillset te verdiepen en/of te verbreden, daar stellen we tijd en budget voor beschikbaar; - Een leuk team om in te werken! Veel collega’s gaan ook buiten werktijd met elkaar om. Met z’n allen op vakantie of naar de voetbal zijn hier bekende vrijetijdsbestedingen. - Kans op een baan na je studie. Vind jij werken bij ons leuk? en wij vinden jou leuk? Dan houden we je graag aan boord; - Een gezellige werkplek met top notch bonenkoffie en vers fruit; - Een bruisende werkplek in hartje Gouda met een hecht en gezellig team van webdevelopers, designers en marketeers. Hierbij inbegrepen: leuke deuntjes (meestal op de achtergrond, soms op de voorgrond). - Vertier! We doen borrels, nog meer borrels, uitjes en nog meer uitjes. Bij al die activiteiten geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Ga jij volgende keer mee blowkarten, escaperoomen of paintballen?

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder