Manager / ondernemer horeca

Brasserie Copper

Het hangt van de student af wat de taken zullen zijn en hoe de werkdag eruit gaat zien. Wij starten het liefste bij elke student onder aan de ladder om te kijken op welk niveau de student zit. Dat betekent bij algemene productkennis en het lopen met servies en dienbladen. Vanuit daar kijken we naar de voorkeur van de student om lunch of diner te draaien. Bij ons kun je je richten op verschillende taken. Of je nou lunch of diner draait, wij maken van jou een horecatopper!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gezellige student met natuurlijk passie voor het vak en die graag alles wilt leren. Wij hebben een heel jong en gedreven keuken team, dat maakt ons een extra sterk team. De leermeester(s) hebben dezelfde achtergrond en zijn op hetzelfde punt geweest als jij nu staat. Je bent continu in contact met de gast dus een gezellige student is voor ons het allerbelangrijkst! Verder is het belangrijk dat je op drukke momenten ook in staat bent snel en zorgvuldig werk te leveren.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk vinden wij het leuk om onze studenten extra te motiveren voor het horecavak! Gedreven studenten krijgen bij ons ook altijd de kans om door te kunnen groeien en wellicht naast studie ook een baan in de keuken. We hebben een klein maar hecht keukenteam en er is hierdoor altijd een gezellige werksfeer. Wij bieden ook voor studenten veel voordelen; gratis lunch of diner, meedelen in de maandelijkse fooien, personeelsuitjes en een hecht team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder