Leidinggevende bediening

Brasserie Copper Leidinggevende bediening

Het hangt van de student af wat de taken zullen zijn en hoe de werkdag eruit gaat zien. Wij starten het liefste bij elke student onder aan de ladder om te kijken op welk niveau de student zit. Wij kijken eerst naar jouw draagtechnieken en algemene productkennis. Dan bespreken we of er een voorkeur is voor het meelopen tijdens de lunch, het diner, of juist een beetje van beide! Bij ons kun je je richten op verschillende taken, ben je helemaal weg van de bar? Dan leren wij jou eerst barista skills of cockails maken en kijken wij daarna naar de volgende stappen die je zou willen lopen. Of je nou liever lunch of diner draait, wij maken van jou een horecatopper!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gezellige student met natuurlijk passie voor het vak en die graag alles wilt leren. Wij hebben een heel jong en gedreven keuken team, dat maakt ons een extra sterk team. De leermeester(s) hebben dezelfde achtergrond en zijn op hetzelfde punt geweest als jij nu staat. Je bent continu in contact met de gast dus een gezellige student is voor ons het allerbelangrijkst! Verder is het belangrijk dat je op drukke momenten ook in staat bent snel en zorgvuldig werk te leveren.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk vinden wij het leuk om onze studenten extra te motiveren voor het horecavak! Gedreven studenten krijgen bij ons ook altijd de kans om door te kunnen groeien en wellicht naast studie ook een baan in de keuken. We hebben een klein maar hecht keukenteam en er is hierdoor altijd een gezellige werksfeer. Wij bieden ook voor studenten veel voordelen; gratis lunch of diner, meedelen in de maandelijkse fooien, personeelsuitjes en een hecht team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder