Leidinggevende bediening

Rinsma Modeplein Leidinggevende bediening bij Rinsma Modeplein

Tijdens jouw stage als bedieningsmedewerker leren wij jou de fijne kneepjes van het vak. Je gaat aan de slag in het Grand Fashion Café in Zij van Rinsma, een grote modezaak in Gorredijk. Wij hebben 110 stoelen en serveren van maandag t/m zaterdag een uitgebreide lunchkaart van 10:30 uur tot 17:00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. Op zondagen zijn we alleen geopend tijdens de koopzondagen. Het is een drukke zaak waarin we de komende tijd een groeiende beweging willen maken ten aanzien van service, kwaliteit en gastgerichtheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gedreven, een aanpakker en servicegerecht. Tevens ben jij een echte teamplayer met goede communicatieve vaardigheden.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving waarin jouw leerproces voorop staat. Wij zorgen ervoor dat je geen ‘stagiair' bent, maar een echte collega.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder