Vakbekwaam hovenier

Van Stipdonk Landschapsinrichting B.V. Houd je van werken in het landschap? Ben je bereid te blijven leren ofwel wil je een vakbekwaam hovenier worden? Kom dan werken bij Van Stipdonk Landschapsinrichting. Bel me 06-10896130 Gr Merel

Als hovenier bij Van Stipdonk werk je vooral voor natuurorganisaties, waterschappen, bosgroepen en bedrijven in bos-, landschap- en tuinonderhoud. Je bent een harde werker die niet terugdeinst voor een uitdaging omdat je vertrouwt op je boerenverstand en een goede praktische kijk hebt. Wij werken met zelfsturende vakmensen zonder voorman. Je werkt samen met je collega-landschapsinrichters mee, aan de aanleg, het onderhoud en renovatie van onze natuurlijke omgeving. Je werkzaamheden bestaan uit onder andere: - Het plaatsen van bouwkundige onderdelen als bijvoorbeeld: houten bruggetjes, rasters, hekken, oeverbeschoeiing; - Het planten van onder andere struiken, heggen en bomen; - Het rooien / vellen van bomen, snoeien en bestrijden van uitheemse soorten; - Het groen onderhoud, denk aan snoeien, bosmaaien, bladblazen, schoffelen en onderhouden van waterpartijen. We werken in en rondom Eindhoven. Maximale afstand werk is ongeveer een uur vanaf Geldrop.

Naar wie zijn wij op zoek?

Affiniteit met het Groen, een opleiding zoals Bos- en Natuurbeheer of Tuin-, Park- en Landschapsinrichting of hovenier, Watermanagement als voorbeeld; Rijbewijs B (E) of bereidheid dit te halen; Bij voorkeur in bezit van VCA certificaat; Kennis van Wet Natuurbescherming is een pré; Grote mate van zelfstandigheid, flexibele instelling en teamgeest; Beschikbaar tussen 6:00 en 18:00 uur, 8-10 uur per dag inclusief reistijd; Maximale rijtijd woon-werf (Geldrop) een half uur (20 km); Verder vinden we belangrijk: afspraak is afspraak en wees bereid om te leren. Hoe meer inhoudelijke vragen je aan onze collega's stelt over ons werk, hoe enthousiaster zij worden om JOU ons vak te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Van Stipdonk Landschapsinrichting is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van onze natuurlijke omgeving. We durven, indien nodig, bij de opdrachten buiten de gebaande paden te gaan om nieuwe wegen te ontdekken, wij denken mee en gaan altijd voor het beste resultaat daar zijn we trots op. Doordat we ons eigen uitgebreide machinepark onderhouden, optimaliseren, modificeren én door de deskundigheid van onze mensen, zorgt dit voor veel afwisseling, zelfstandigheid en werkplezier. We zijn een familiebedrijf waarbij we collegialiteit belangrijk vinden. We zijn een hecht team waar iedereen zichzelf kan zijn, iedereen bereid is om van elkaar te leren en om elkaar te helpen. We nemen allen onze eigen verantwoordelijkheid. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid: vrijdagmiddagborrel, bouwvak BBQ en jaarlijks teamuitje. Persoonlijke doorgroeimogelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf met mogelijkheid tot een vast contract.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P4-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W3 Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied
  • P4-K1-W4 Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder