Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Besselink rioolservice Grondwerker Rioolbedrijf

Wanneer je als leerling bij ons komt stage lopen ga je met een vaste medewerker mee die ook een minikraantje kan bedienen. De bedoeling is dat jij hem assisteert bij grondwerkzaamheden op gebied van riolering; Dit kunnen onder anderen de volgende werkzaamheden zijn; Grondwerk, kolk zetten, inspectieputten zetten, stukje riool renovatie, met inspectie camera werken, maatschets maken, spullen aangeven aan vaste medewerker zodat die door kan gaan met zijn werkzaamheden enz. De werkzaamheden worden 'ochtend om 7.45 op de locatie gestart waar de werkzaamheden worden begonnen, Het kan zijn dat je hier de hele dag mee bezig bent, maar het kan ook maar zo zijn dat je 'middags op een andere locatie zit. je bent veel buiten aan het werk, het werk biedt afwisseling, geen dag is het zelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wanneer je bij ons je stage wilt doen verwachten we het volgende van je; -Dat je op tijd op je werk verschijnt -Dat je meedenkt over de werkzaamheden. -Dat je actief houding hebt, vragen stelt als je iets niet duidelijk is. -Als je ergens mee zit dat je dat aangeeft. -Dat je van aanpakken houdt -Dat je plezier in het werk hebt. -Dat je openstaat om dingen te leren -Dat je correct na de klant bent.

Wat biedt het bedrijf?

Wij van Besselink Rioolservice zijn een klein team, waardoor je bij ons geen nummer bent en wij korte lijnen hebben. Dit zorg ervoor dat we intern dingen bespreekbaar maken waar we tegen aan lopen of als ons iets dwars zit. Wanneer je bij ons op je plek zit en je valt goed binnen het team dan zouden wij je graag in ons team willen opnemen, we kunnen dan samen kijken wat jij nodig hebt om verder door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

lees verder