Manager / ondernemer horeca

Hotel Restaurant Gerardushoeve Manager stage of bbl bediening op een magisch plekje in het Heuvelland!

De manager/ondernemer horeca werkt als eigenaar of bedrijfsleider van ons restaurant. De manager/ondernemer horeca is verantwoordelijk voor de inkoop, structuur op de werkvloer en personeelsbeleid van het bedrijf. Hij geeft sturing aan het team en werkt mee in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. De manager/ondernemer horeca zorgt dat gasten zich welkom voelen en houdt de commerciƫle doelen van de formule in het oog. Hij werkt op wisselende tijden, in de vroege en/of late uren. De manager/ondernemer horeca bewaakt de veiligheid in het bedrijf conform de bedrijfsregels en zorgt dat wetgeving wordt nageleefd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over het juiste profiel en hebt in de gaten waar je nodig bent. Het is een groot bedrijf met genoeg medewerkers dus sturing is hier zeker nodig. Je hebt structuur en weet deze ook over te dragen op je collega's. Je bewaart de rust en bent ruimdenkend in oplossingen. Je bent creatief en denkt graag mee in vernieuwingen.

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf kan je bij goed functioneren een vaste aanstelling bieden of een leuke bijbaan. Gezellige en kundige collega's zijn gegarandeerd! We stomen je graag klaar op jouw toekomst!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder