Meewerkend horeca ondernemer

BeWellness: Veluwsebron B.V. Wil jij stagelopen in één van de mooiste wellnessresorts van Nederland? Kom dan stagelopen bij ons!

Om onze gasten een ontspannen dag te bezorgen, is jouw inzet onmisbaar. Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter, werk je graag in een ontspannen omgeving, maar houd je niet van stilzitten? Dan is deze stage echt iets voor jou! Als Horeca stagiaire ontvang je gasten met een glimlach, neem je bestellingen op, voorzie je gasten van de juiste informatie en serveer je de dranken en gerechten uit. Al met al voorzie je de gasten van een persoonlijke service waarin zij niets tekort komen. Daarnaast: •Voer je voorbereidende werkzaamheden uit als mise-en-place, poleren van bestek en glazen, aanvullen van glazen en dranken, e.d.; •Ruim je tafels af en zorg je ervoor dat ze opgedekt zijn om de volgende gasten te verwelkomen; •Draag je zorg voor een opgeruimde en schone outlet en werkruimte.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een stagiaire Horeca die: •Een erkende MBO-opleiding volgt in de gevraagde richting Zelfstandig Werkend Gastvrouw/ Gastheer, minimaal niveau 2; •Flexibel beschikbaar is in dagen en tijden (doordeweeks, in het weekend, vakanties en feestdagen); •Interesse in en affiniteit heeft met de wellnessbranche; •Zowel in teamverband als zelfstandig kan werken; •Proactief, representatief, enthousiast en gastgericht is; •Beschikt over eigen vervoer (voor onze wellnessresorts Elysium en de VeluwseBron).

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? •Een uitdagende en brede stage binnen jouw vakgebied binnen de wellnessbranche. Tijdens deze stageperiode doe je veel praktijkervaring op. Je bent werkzaam in een leuk en enthousiast team. •Stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder