Retailmedewerker

BuDor webshops Een stage bij een klein, gemoedelijk bedrijf met een winkel, die net even anders is.

Wat ga je zoal doen? Slingers en ballonnen (e.d.) verkopen in onze kleine winkel en via de webshop. De precieze werkzaamheden kunnen we afstemmen op je stageopdrachten, maar denk bijvoorbeeld aan: - klanten helpen - de winkel netjes houden - voorraad tellen / opruimen / aanvullen - etalage inrichten - artikelen prijzen en uitstallen - online klantvragen beantwoorden en bestellingen verwerken Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng. Ook zal je af en toe gevraagd worden om werkzaamheden te doen, die niet direct met je opleiding te maken hebben. Zoals assistentie verlenen bij maken / wegbrengen ballondecoraties en allerhande klusjes. Uiteraard altijd in goed overleg. Het bedrijf wordt door mij alleen (Kerstin) gerund. Ik heb andere openingstijden dan 'gewone' winkels, maar samen met de webshop is er altijd werk, dus je wordt met open armen ontvangen :)

Naar wie zijn wij op zoek?

Als verkoper ben je een visitekaartje van mijn bedrijf. Een nette, klantvriendelijke instelling is daarbij natuurlijk van belang. Ik verwacht verder dat je secuur werkt, geduldig bent en inzet toont. En een goed humeur wordt gewaardeerd ;) Omdat je alleen met mij werkt (en eventueel een andere stagiair) is een goede klik wel handig. Ik nodig je daarom graag eerst uit voor een kennismaking.

Wat biedt het bedrijf?

Ik vind het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt en met plezier naar stage gaat. ik zeg 'ons' omdat je ook bij ons thuis over de vloer komt voor lunch en pauze. Je kan mijn man of dochter tegen komen. En zal zeker de huisdieren tegen het lijf lopen (niet allergisch voor katten/hond hoop ik?!) Bij mooi weer kun je in de tuin lunchen, en we zitten op loopafstand van winkels voor als je een loopje wilt hebben in je pauze. Ik ben flexibel wat werktijden en werkzaamheden betreft. Alles gaat bij ons gemoedelijk en in overleg.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder