Medewerker fotografie

Richard Broekhuijzen Fotografie Uitdagende stage bij Richard Broekhuijzen Fotografie in Growing Emmen"

Hier krijg je de kans om je volop te verdiepen in de wereld van fotografie, videografie, beeldbewerking en vormgeving. Je leert ook alles over klantcontact, waardoor je op diverse vlakken groeit. Wat maakt ons uniek? Wij geloven in de kracht van jouw creativiteit. Ontdek en ontwikkel je eigen stijl door aan het roer te staan van je eigen projecten. Bij ons krijg je de vrijheid om te leren, experimenteren en je talenten te ontplooien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Richard Broekhuijzen Fotografie zoeken we naar mensen die vol passie en enthousiasme zitten. We zijn op zoek naar iemand met een natuurlijk gevoel voor creativiteit en een scherp oog voor detail. Heb je een goed gevoel voor esthetiek? Dan zit je bij ons helemaal goed. Daarnaast is het belangrijk dat je een vlotte babbel hebt. Je zult veel contact hebben met klanten, dus goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel. We waarderen het als je proactief en zelfstandig bent, klaar om je eigen projecten te leiden en je ideeën tot leven te brengen. Tot slot waarderen we een leergierige houding. Ben je altijd bereid om iets nieuws te leren en jezelf te verbeteren? Dat is precies de soort mentaliteit die we bij Richard Broekhuijzen Fotografie graag zien. We bieden je alle ruimte om te groeien en je talenten te ontwikkelen in een ondersteunende en inspirerende omgeving

Wat biedt het bedrijf?

We bieden we niet alleen een stimulerende en creatieve werkomgeving, maar ook de kans om deel uit te maken van een levendige en dynamische gemeenschap van ondernemers. Ons bedrijf is gevestigd in Growing Emmen, een bruisende ondernemersbroedplaats waar bedrijven en ideeën floreren. Hier word je omringd door innovatieve geesten en ervaar je de gezelligheid die deze unieke locatie te bieden heeft.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk

lees verder