Medewerker productietechniek

Repak Production B.V. Leuke stage en leerplek op de afdeling VERSPANING bij REPAK in Emmen

Repak is opgericht in 1985. In meer dan 35 jaar tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een machinefabriek tot een vooraanstaand leverancier van dieptrekverpakkingsmachines voor iedere gebruiker. Inmiddels werken er 120 medewerkers. De stage vindt plaats op de afdeling 'verspaning' en hier werken 25 collega's. Op deze afdeling worden er aan de hand van tekeningen onderdelen gemaakt voor onze zelfontworpen verpakkingsmachines. Tijdens deze stage kunnen we je op alle facetten van de afdeling laten meewerken/leren. Denk hierbij aan; * Frezen met de Haas- en Hedeliusmachines. *CNC draaien met de Doosanmachines. Je maakt kennis en gaat werken met verschillende interessante besturingen. Tevens gaan we je veel leren over verschillende gereedschappen en metaalsoorten. Vanaf 18 jaar mag je meedraaien in een twee ploegenritme (van 06:00 tot 14:30 en van 14:30 tot 23:00 uur). Ben je jonger dan werk je in een dagdienst. Je komt in een team te werken van 10 gezellige collega's

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je LEERGIERIG en werk je graag SAMEN, stel je VRAGEN wanneer je iets wilt weten. Wat je doet doe je goed, je hebt oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Repak biedt jou een leuke en leerzame stage in een enthousiast team. Voor je inzet tijdens deze stageperiode ontvang je een goede stagevergoeding. Doorgroeimogelijkheden na je stage zijn altijd bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder