Zelfstandig werkend kok

Hotel Restaurant Het Wapen van Elst Weet je van aanpakken, kom dan bij Het Wapen van Elst!

Tijdens je stageperiode zal je ook de kans krijgen om te leren over gastvrijheid, klantenservice en teamwork. Het omgaan met verschillende uitdagingen en het werken in een snel veranderende omgeving zullen je helpen groeien als professional in de horecabranche. Grandcafé Hotel Het Wapen Van Elst hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar stagiaires en leerlingen. Daarom zal je regelmatig feedback ontvangen, begeleiding van ervaren mentoren en de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en workshops van zowel Vaste Medewerkers, Leermeesters en Externen. Kortom, een stage bij Grandcafé Hotel Het Wapen Van Elst biedt een unieke kans om diverse aspecten van de horeca te verkennen, waarbij je niet alleen taken uitvoert, maar ook waardevolle kennis en ervaring opdoet. Het is een plek waar leren en werken hand in hand gaan, en waar je de mogelijkheid hebt om te zetten in concrete vaardigheden voor de toekomst.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een student die gedreven is, wie echt verder wil komen in het vak. Die leergierig is. En elke dag opnieuw het maximale uit zichzelf te halen.

Wat biedt het bedrijf?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats en heb je nog geen vakantiebaantje, dan kan je tijdens de vakantie alvast bij ons beginnen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder