Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Eindhoven Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op www.stagebijvandervalk.nl! Dit ga je doen: - Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten. - Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten. - Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten. - Je helpt met het opruimen van de keuken. - Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.). - Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst . - Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Je volgt een MBO Horeca-opleiding, bent ambitieus, weet van aanpakken en werkt graag in een team.

Wat biedt het bedrijf?

Het horeca vak leren binnen een geweldig team? Dat kan! - 4 verschillende outlets dus veel afwisseling en roulatie - Mogelijkheden tot extra trainingen - Doorgroeien met veel aandacht op persoonlijke ontwikkeling - Mogelijkheid tot leiding geven - Mogelijkheid op vaste aanstelling - Personeelsfeesten -en activiteiten - Ruime keuze in rooster zowel ochtend als avond, af en toe een weekend vrij - Meekijken op andere afdelingen binnen het hotel - Jong en dynamisch team! Heb je interesse in deze stageplek? Solliciteer dan direct via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/chef-de-partie-zelfstandig-werkend-kok-in-opleiding

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder