Zelfstandig werkend kok

Stories BV. Zelfstandig werkend kok niv. 3

In de keuken ga je aan de slag om te leren werken met wereldgerechten, zoals streetfoodgerechten. Zo wisselen ook elke 3 weken de voor/hoofd of nagerechten. Elke 3 weken ga je dus aan de slag met nieuwe gerechten. Je leert zo met veel verschillende gerechten te werken. Er wordt op niveau gewerkt dus laat de kleine details niet schieten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou: dat je oog voor details hebt en zorgvuldig omgaat met de gerechten, leergierig bent en laat zien dat je passie hebt voor het werk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een bedrijf in hartje Eindhoven met een gezellig & gedreven team! Wij helpen jou doorgroeien binnen ons team, wil jij dit graag? Join de club!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder