Leidinggevende keuken

Café 100 Watt Leerling Leidinggevende keuken, niveau 4

Jij weet het als geen ander: zonder goede voorbereiding ben je nergens. Daarom begin je jouw werkdag met zorgen dat de mise en place helemaal klopt. De junior keukenmedewerkers kunnen altijd bij je terecht. Samen werken jullie aan prachtige gerechten voor het restaurant. Je bereidt ze zorgvuldig, en geeft ze pas uit als elk detail op het bord klopt. Want een goede maaltijd moet een onvergetelijke ervaring zijn. Heb je een goed idee, of een voorstel om nóg meer kwaliteit te leveren? Dan deel je het meteen met de Chefkok. Ook met de medewerkers in de bediening heb je een soepel contact, en je weet precies hoe je bestellingen aanneemt, controleert en distribueert. De keuken is bij jou in goede handen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een koksopleiding - Alles schoon & veilig? Productkennis en ervaring met HACCP is gewenst. - Stress in de tent? Niet bij jou. Je bent flexibel en stressbestendig. - Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht. - Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om. - Jij bent flexibel en je geeft nooit op. - Bring it on! Jij houdt van hard werken. - Jij hebt een positieve houding die je ook op het team overbrengt.

Wat biedt het bedrijf?

- Waar je werkt in een enthousiast team binnen een groeiend bedrijf; - Waar jij van ons kunt leren en wij van jou kunnen leren; - Waar we allemaal de missie hebben om gasten blij te maken door middel van beleving met een lach; - Waar we werken volgens onze kernwaarden: Passie, Genieten, Groeien en Aandacht; - Waar we hele leuke personeelsfeestjes hebben. - Waar je door kunt groeien na je stage.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder