Kok

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Leerling Kok

Als stagiair(e) kok ben jij flexibel inzetbaar op verschillende plekken in de keuken, ben je bereid om alles aan te pakken en heb je passie voor koken. Samen met de gehele keukenbrigade zorg je ervoor dat gasten na een heerlijke maaltijd tevreden naar huis gaan. Taken en verantwoordelijkheden: - Ondersteunen van de zelfstandig werkend kok en andere collega’s in de keuken - Bereiden van garnituur - Voorbereiden van buffetten voor in het restaurant en voor de banqueting - Schoonmaken van keukenapparatuur, keukenmachines en de gehele werkomgeving - Werkzaamheden gebeuren conform de HACCP en Arbo voorschriften - Opslaan van leveringen in de opslag en aanvullen van voorraden in de keuken vanuit de opslag

Naar wie zijn wij op zoek?

- Bakken met ervaring is niet verplicht - Werken in een keuken vind je of lijkt je leuk - Je bent flexibel inzetbaar, tijdens weekenden, avonden en feestdagen - Je hebt kennis van producten, ingrediënten en de menukaart - Je bent bereid om alles aan te pakken - Je stelt het gezamenlijke belang boven het eigen belang - Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en betrouwbaar

Wat biedt het bedrijf?

Naast een prettige werkplek bieden wij jou nog een aantal extraatjes. Iedere werkdag ontvang je een gratis maaltijd zoals een lekkere lunch of een heerlijk bereide avondmaaltijd. Eventuele interne opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Kom je gezellig met vrienden of familie eten, dan krijg je van ons 20% korting op je restaurant rekening bij Hotel Drachten, Hotel Groningen – Hoogkerk én Hotel Texel – De Koog. Daarnaast heb jij als werknemer in alle Van der Valk Hotels personeelskorting op hotelovernachtingen. Tenslotte kun je via ons naar bepaalde sportwedstrijden en ontvang je korting als je gaat shoppen bij vele grote merken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder