Medewerker productietechniek

MDE Machinebouw B.V. Kom leren draaien/ frezen bij MDE in Echteld!

Tijdens jouw BBL-opleiding (betaald door MDE) ben je in dienst bij MDE machinebouw. Je gaat één of twee dagen per week naar school en tijdens jouw werkdagen werk je in de draaierij. Bij MDE Machinebouw hebben we het hele productie proces in eigen hand. In onze draaierij worden ruwe materialen/constructies bewerkt tot producten voor onze eigen machines en externe opdrachtgevers. Bij MDE bouwen wij namelijk machines voor in de boomkwekerij sector. Denk aan bomenrooimachines, hoogwerkers, transportwagens, kranen etc. Voor deze machines wordt een groot deel van de onderdelen in onze draaierij gemaakt. In jouw toekomstige functie werk je in een hecht team en ben je mede verantwoordelijk voor het resultaat wat jullie behalen. Daarnaast ben je bezig met je passie om de mooiste onderdelen te bewerken. Je wilt een echte vakman worden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij wordt helemaal blij als je een draaierij binnenloopt en ziet wat daar allemaal gebeurt. Jouw enthousiasme is niet meer te stuiten en je wilt het liefst zo snel mogelijk een opleiding gaan doen om zelf de mooiste producten op de draai- of freesbank te kunnen maken/ bewerken.

Wat biedt het bedrijf?

Enthousiaste collega’s die jou de beste begeleiding kunnen bieden om uit te groeien tot vakman of vakvrouw. Als blijk van onze waardering bieden we jou het volgende: * Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Klein Metaal; * Mogelijkheid tot een contract; * Een jong en gemotiveerd team om je heen en vele afwisselende projecten; * De gelegenheid om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen; * Veel vrijheid en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder