Retailmedewerker

Prénatal Duiven Prénatal, krijg jij energie om klanten te helpen, zodat zij tevreden en met de juiste producten de winkel uitgaan? Dan zijn wij de perfecte stageplek voor jou.

Als BOL stagiaire in onze winkel bij Prénatal in Duiven draai jij samen met je collega’s uit het team mee met alle taken en werkzaamheden die er voor die dag op de planning staan. Denk hierbij aan het helpen maar vooral adviseren van al onze klanten, het verwerken van de vracht, het veranderen van een tafelpresentatie of het inhangen van de nieuwe fashioncollectie, die super vaak verandert! Jij ziet dus al eerste de nieuwste items in de winkel! Los van alle werkzaamheden zorg je uiteraard voor een warm welkom voor elke klant en zorg je dat de klant met een tevreden en voldaan gevoel onze winkel verlaat, de klant begint immers vaak aan een nieuwe stap in het leven en zit vol met vragen. Natuurlijk begrijpen we dat dit niet meteen gaat lukken zonder informatie, dit ga je samen met de storemanager en begeleider van school oppakken. Er is dus veel tijd om te leren, werken en bezig te zijn met opdrachten vanuit je studie, zodat jij jezelf goed kunt ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een echt winkeldier en wilt het vak verder bij ons leren. Je volgt een opleiding richting Verkoop/Detailhandel op niveau 2 t/m 4 Je hebt een glimlach in de winkel, jij maakt elk bezoek aan onze winkel speciaal voor onze klant; Je bent leergierig en wilt alles wat je tijdens je opleiding hebt geleerd in de praktijk gaan toepassen.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende stageplek, waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Werkervaring op doen in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is. De start van een mogelijkheid om naast je opleiding als bijbaan bij Prénatal te kunnen werken. Als eerste 20% korting op de gloednieuwe collectie. Toegang tot het online trainingsplatform GoodHabitz.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder