Medewerker productietechniek

Van Beek B.V. Waarom seriewerk als je bij Van Beek uniek kunt zijn?!

Je start met je collega's om 07.15 uur met een kop koffie in de kantine. Om 07.30 uur ga je aan de slag in één van de twee productiehallen. Het doel van je functie is om te leren zelfstandig (las) constructies samen te stellen. Werkzaamheden die hierbij horen zijn: lezen van technische tekeningen, machines productiegereed maken, op maat maken van onderdelen, vormen/verbinden/meten/controleren van (bewerkte) onderdelen en montage. Je bent zelf verantwoordelij voor het onderhouden van apparatuur en je eigen werkplek. Je werkdag eindigt om 16.15 uur. Lassen kunnen wij jou leren, maar wij bieden ook altijd een lascursus aan (hoe sneller je kan lassen, hoe leuker en gevarieerder je werkzaamheden). Ontwikkeling vinden wij binnen Van Beek erg belangrijk en staan daarom altijd open voor leerlingen, maar ook collega's moedigen wij aan om te blijven leren. We zien je graag voor een kennismakingsgesprek én rondleiding bij Van Beek!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je vindt het leuk om met techniek bezig te zijn (ervaring is niet belangrijk). Het team bestaat uit collega's van 18 tot 68 jaar.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een leuk team die naast werk ook nog wel eens gezamenlijk iets leuks onderneemt (personeelsuitje, bbq). Leren is belangrijk en stimuleren wij voor iedereen. Na het behalen van je diploma krijg je een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder