Medewerker dierverzorging

Kinderboerderij 't Woelige nest Medewerker dierverzorging op de kinderboerderij

Zin in een stageplaats waar je elke dag luidkeels wordt verwelkomd door de ezels? Waar je dierenverblijven en weides netjes houdt omringd door nieuwsgierige geiten of gezellige cavia’s? Kom dan stagelopen als medewerker dierverzorging bij Kinderboerderij ’t Woelige Nest in Driebergen! In de ochtend werk je mee aan het voeren en verzorgen van onze dieren. Je leert alles over de eetgewoonten van onze dieren en welke verzorging ze nodig hebben om gezond te blijven. Ook help je om de verblijven en weides schoon te houden en zorg je dat het terrein van de kinderboerderij er netjes uitziet. Van dinsdag tot en met vrijdag is de kinderboerderij tussen 10.00 en 16.30 uur geopend voor bezoekers. Dan is het belangrijk om op te letten dat ze netjes met de dieren omgaan. Bezoekers die vragen hebben over de dieren, sta jij met plezier te woord.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring doe je op tijdens de stage, dus dat heb je nog niet nodig. We vinden het wel belangrijk dat je: - gemotiveerd bent - enthousiast wordt van het werken met dieren - kan samenwerken - geen problemen hebt met vieze handen en kleren - niet bang bent om vragen van bezoekers te beantwoorden

Wat biedt het bedrijf?

Kinderboerderij ’t Woelige Nest in Driebergen is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Je vindt er ezels, schapen, geiten, varkens, cavia’s, konijnen en verschillende soorten vogels. Naast veel dieren beschikt de kinderboerderij over een mooie speeltuin en veel buitenspeelgoed. Bezoekers van alle leeftijden komen hier graag om de dieren te aaien, lekker buiten te spelen, mee te doen met onze leuke activiteiten of hun feestje te vieren op de kinderboerderij. Of om een ijsje, een drankje of iets lekkers te kopen in ons winkeltje. Onze kinderboerderij draait op twee beheerders en een gezellige groep vrijwilligers. Tijdens je stage maak je kennis met alle onderdelen van het werk op de kinderboerderij. Daarbij loop je mee met onze vrijwilligers en word je goed begeleid door onze beheerders.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder