Medewerker Podium- en evenemententechniek

SKYFLY entertainment B.V.

Ben jij gepassioneerd door de magie van live-evenementen en droom je ervan om de technische kneepjes van het vak te leren? Dan is onze stage of leerbaan voor Medewerker Podium- en evenemententechniek de perfecte start van jouw carrière in de spannende wereld van entertainment! Bij SKYFLY entertainment geloven we in de kracht van evenementen om mensen te verbinden en onvergetelijke ervaringen te creëren. Als toonaangevend entertainmentbedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, opzetten en uitvoeren van diverse evenementen. Ons team van ervaren technici staat klaar om hun kennis met jou te delen. Je krijgt de kans om te werken met audio- en lichttechnologie en leert de ins en outs van podiumtechniek. Tijdens je stage of leerbaan ben je direct betrokken bij het opbouwen, bedienen en afbreken van technische apparatuur voor verschillende evenementen. Je wordt een essentieel onderdeel van ons team. Samen zullen we onvergetelijke evenementen tot leven brengen!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer beschikt over de volgende vaardigheden: Communicatieve vaardigheden: Goede communicatie met teamleden, artiesten en andere betrokkenen. Probleemoplossend vermogen: Snel en effectief kunnen reageren op technische problemen tijdens evenementen. Creativiteit bij het vinden van oplossingen onder druk. Organisatorische vaardigheden: Goed kunnen plannen en organiseren. Effectief kunnen samenwerken met verschillende belanghebbenden. Flexibiliteit en stressbestendigheid: Bereidheid om flexibele werktijden te hanteren, vooral tijdens evenementen. Vermogen om kalm te blijven onder druk. Teamwork: Goed kunnen samenwerken in een team. Bereidheid om taken te verdelen en anderen te ondersteunen. Up-to-date blijven: Bereidheid om op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën en trends in de evenementenindustrie.

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ JOU? Een dynamische en energieke werkomgeving in de entertainmentsector. De kans om bij te dragen aan de creatie van onvergetelijke feestervaringen. Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een enthousiast team dat samenwerking en creativiteit hoog in het vaandel heeft staan. Ons Team: Een jong en gezellig team dat van aanpakken weet. Ons motto: ‘Work hard, play hard’. Naast het harde werken vinden we het ook belangrijk om minstens een keer per jaar iets leuks te doen met elkaar. We delen feestervaringen en helpen elkaar wanneer het nodig is. Wij zetten vaak net een stap extra en dat horen we terug van onze klanten. Het contact onderling is laagdrempelig en je zult regelmatig in combinatie met andere artiesten uit ons team geboekt worden. Geen ouderwetse hiërarchie: onze organisatie is plat en samen bereiken we veel meer dan alleen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt de podiumproductie technisch voor
  • B1-K1-W1 Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2 Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3 Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4 Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5 Levert lichtinstallatie werkend op
  • B1-K1-W6 Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7 Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8 Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk

lees verder