Marketing & Communication Specialist

Leef Vol Liefde Inspirerende stage Marketing, communicatie en e-commerce

Als stagiair Marketing & Communicatie bij Leef Vol Liefde, mag jij samen met de oprichter meedenken en meewerken aan de groei van het merk en de webshop Leef Vol Liefde. Ben jij creatief, zowel een denker als een doener, met een vlotte pen en wil je meewerken in een groeiende webshop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Jij gaat meehelpen om Leef Vol Liefde verder te laten groeien. Zowel in bereik als in klanten. Je gebruikt je creativiteit om mooie content te maken die past bij Leef Vol Liefde. Je creëert content voor social media, nieuwsbrieven en website. Daarnaast zet je multi-channel marketing campagnes op en optimaliseer je de de marketing kanalen. Denk aan SEO, SEA en social advertising. Je houd de resultaten goed in de gaten in Google Analytics en stuurt bij waar nodig. Ten slotte denkt mee over strategieën om de webshop verder te laten groeien op het gebied van e-commerce, product development, branding en marketing.

Naar wie zijn wij op zoek?

- MBO student in marketing, e-commerce, multimedia en/of communicatie - Ervaring en affiniteit met social media - Sterk in de Nederlandse taal (woord en geschrift) - Je bent proactief, communicatief vaardig en leergierig - Affiniteit met persoonlijke groei en ontwikkeling is een pré - Woonomgeving Dordrecht of omstreken

Wat biedt het bedrijf?

Wat kun je van ons verwachten? - Inspirerende werkplek. We zitten in hartje centrum van Dordrecht in een monumentaal pand met geweldig uitzicht.  - Flexibiliteit. Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken  - Ruimte voor creativiteit en eigen initiatief  - Professionele begeleiding en veel leermogelijkheden op het gebied van marketing & e-commerce  - Ruimte voor jouw (persoonlijke) groei en ontwikkeling  Over Leef Vol Liefde Leef Vol Liefde is een merk met een missie om meer liefde en waardering te verspreiden. Dat doen we door het creëren van liefdevolle producten met een boodschap om meer verbinding, waardering en persoonlijke groei te stimuleren. Onze missie is om de wereld liefdevoller te maken. Om ervoor te zorgen dat we meer aandacht krijgen voor elkaar, onszelf en voor het hier en nu. Want juist in deze drukke en prestatiegerichte tijden, is het extra belangrijk om liefde te blijven verspreiden. Help je mee?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder