Kok

De Visbar Kom werken en leren met de meest verse visproducten in een leuk bedrijf.

Alle afdelingen van onze keuken doorlopen in een leuke werksfeer en goed begeleid, de nadruk ligt op vis en verse producten. Er wordt alles zelf gemaakt wat het koken tot een hoger niveau kan tillen en er ruimte is voor ideeën en ontwikkeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Rustig en vriendelijk, goed verzorgd en gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Een oplossing voor vervoer naar Domburg, goede beloning en fooi, reiskosten en kokskleding van de zaak. Mogelijkheid tot vast contract in ons vaste team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder