Leidinggevende bediening

Stampij Wil jij Stampij maken op je stageplek? Lees dan verder als we je nieuwsgierig hebben gemaakt...

Restaurant Stampij is gevestigd in het centrum van Doetinchem. Gastronomisch niveau in een ongedwongen sfeer. De menukaart bestaat uit een 3 gangen keuze menu dat vaak wisselend. Binnen Stampij vinden wij het belangrijk dat je in het team past en en je daarin de mogelijkheid te geven om jezelf te ontwikkelen. We bespreken dit uitvoerig zodra je onze nieuwe collega word! :) Hierbij kijken we samen naar leerdoelen en hoe we deze gaan bereiken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij houden van gezellige collega's! Maar wie niet... Daarom vinden wij het ook belangrijk dat je communicatief sterk bent, kan multitasken en natuurlijk gastvrij bent. De rest kunnen wij je (hopelijk) leren

Wat biedt het bedrijf?

Stampij bestaat uit een klein team. We staan voor elkaar klaar èn houden elkaar scherp. We zijn niet bang om onze mening te delen maar doen dit uiteraard wel op een juiste manier;) Bevalt Stampij je goed? We zijn altijd opzoek naar versterking

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder